Yritys

Veijo Palokangas perusti T:mi Palaturve V. Palokankaan vuonna 1985 ja aloitti turpeennoston omilta turvesoilta. Elokuussa 2010 yritysmuoto vaihtui toiminimestä osakeyhtiöksi.


Yrityksen toimintaan kuuluu mm. metsäautoteiden rakentaminen, huolto ja ylläpito. metsien harvennus, maantiekuljetukset, bioenergiatuotanto, peltojen teko, kiinteistöjen purku sekä turvetuotanto. Tällä hetkellä on sopimukset turveurakoinnista, maanrakennustöistä, metsän uudistamisesta ja bioenergian tuotannosta useiksi vuosiksi eteenpäin. Suurimpia asiakkaita ovat Metsähallitus, Tornion Voima Oy sekä Övertorneå värmeverk Ab.


Metsäteiden rakentamisessa ja ylläpidossa olemme raudankovia ammattilaisia yli 25 vuoden kokemuksella. Toimimme metsäautoteiden rakentajana aivan alusta murskepinnan tasaukseen asti. Maanrakennustoimintaamme kuluu myös teiden kunnostaminen.


Yritys omaa jo yli 10 vuoden kokemuksen nuorten metsien kunnostustöistä. Teemme puut energiarangaksi, haketamme ja toimitamme tehtaalle. sekä erilaiset hakkuualueiden muokkaukset ja ojitukset.


Rakennusten purkutyöt kuuluvat myös toimintaamme josta on jo kokemusta kertynyt niin isojen laitosten kuin omakotitalojen kokonaispurku-urakoista.


Turve-tuotanto on pysynyt yrityksen yhtenä toimialana koko yrityksen olemassaolon ajan, joten turvesuon perustamisesta aina turpeen tehtaalle toimitukseen, on yhtiöllemme kertynyt yli 30 vuoden kokemus, niin isoilla kuin pienillläkin suo-alueilla Suomessa ja Ruotsissa.


Osana toimintaamme on myös maa-ainesten myynti varastostamme löytyy multaa, hiekkaa, soraa