Veijo Palokangas perusti T:mi Palaturve V. Palokankaan vuonna 1985 ja aloitti turpeennoston omilta turvesoilta. Elokuussa 2010 yritysmuoto vaihtui toiminimestä osakeyhtiöksi.


Yrityksen toimintaan kuuluu tällä hetkellä mm. metsäautoteiden rakentaminen ja huolto, metsien harvennus, maantiekuljetukset, bioenergiatuotanto, peltojen teko, kiinteistöjen purku ja turvetuotanto. Tällä hetkellä on sopimukset turveurakoinnista, maanrakennustöistä, metsän uudistamisesta ja bioenergian tuotannosta useiksi vuosiksi eteenpäin. Suurimpia asiakkaita ovat Otso, Metsähallitus, Tornion Voima Oy sekä Övertorneå värmeverk Ab.


Turve-tuotanto on pysynyt yrityksen yhtenä toimialana koko yrityksen olemassaolon ajan, joten turvesuon perustamisesta aina turpeen tehtaalle toimitukseen, on yhtiöllemme kertynyt jo yli 30 vuoden kokemus, niin isoilla kuin pienillläkin suo-alueilla Suomessa ja Ruotsissa.


Metsäteiden rakentamisessa olemme raudankovia ammattilaisia yli 25 vuoden kokemuksella. Toimimme metsäautoteiden rakentajana aivan alusta murskepinnan tasaukseen asti. Maanrakennustoimintaamme kuluu myös teiden kunnostaminen, pintojen ajot sekä erilaiset hakkuualueiden muokkaukset ja ojitukset.


Yritys omaa jo 10 vuoden kokemuksen nuorten metsien kunnostustöistä. Teemme puut energiarangaksi, haketamme ja toimitamme tehtaalle.


Uusimpana osa-alueena yhtiöömme on tullut rakennusten purkutyöt, josta  siitäkin on jo kokemusta kertynyt useamman vuoden ajan, niin isojen laitosten kuin omakotitalojen kokonaispurku-urakoista.


Palaturve Veijo Palokangas Oy | Puh. 0400 927 891 (Veijo) | Puh. 0400 393 723 (Samu)